KA-RENKAAT

Linkistä tietoa Bridgestonen kuorma-autonrenkaista ja Bandag pinnoituksesta.
Meiltä löytyy uudet ja pinnoitetut renkaat kuorma-autoihin!

Suurien valmistajien premiumrenkaat, kuten myös edullisemmat vaihtoehdot, joka lähtöön löytyy vaihtoehto... Kysy lisää!
BridgestoneBridgestonelta uusi kuorma-auton NORDIC-DRIVE 001 talvirengas


Premium-talvirengas, jolla on poikkeuksellisen hyvä pito
– turvallisempaa ajoa pohjoismaisissa olosuhteissaBridgestone on hyödyntänyt uusimpia talvirengasteknologioitaan kehittäessään uutta, ankariin talviolosuhteisiin tarkoitettua premium-luokan NORDIC-DRIVE 001 -kuorma-autonrengasta.

NORDIC-DRIVE 001 renkaassa Bridgestonen parannettu anti-slip-palateknologia on yhdistetty maineikkaaseen Multicell-kumiseokseen. Näin renkaaseen on saatu poikkeuksellisen hyvä pito ja erinomaiset kiihdytys- ja jarrutusominaisuudet lumella ja jäällä. Lisäksi rengas tarjoaa hyvän kilometrituloksen ja soveltuu hyvin vaihtelevaan maantie–maastoajoon.

”Kehittäessään NORDIC-DRIVE 001:n Bridgestone on vienyt ankarissa talviolosuhteissa ajavan kaluston renkaiden pidon ja jarrutusturvallisuuden seuraavalle tasolle”, sanoo Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres Product Category Management, Bridgestone Europe.

Poikkeukselliset pito-ominaisuudet

Bridgestonen parannetussa anti-slip-palakuviossa on kolme kertaa enemmän ajoalustaan pureutuvia särmiä kuin tavanomaisissa pintakuvioissa, joten se tarjoaa edeltäjäänsä W970:ää paremman pidon märillä ja jäätyneillä pinnoilla.

Pito-ominaisuuksia parantaa vielä osaltaan Bridgestonen maineikas Multicell-kumiseos. Multicell on huokoista, jolloin renkaan kitkan muodostama pintavesi virtaa renkaan sisään. Näin kumi pysyy tiukasti kiinni jäässä, mikä parantaa pitoa lumella ja jäällä.


Turvallisuutta liikenteeseen

Norjassa eri kuljetusyrityksissä tehdyt testit osoittavat, että uusi NORDIC-DRIVE 001 tarjoaa edeltäjäänsä W970:een verrattuna tuntuvasti paremman pidon lumella ja jäällä sekä tehokkaamman kiihdytyksen ja lyhyemmät jarrutusmatkat – eli se tuo lisää turvallisuutta ankariin talviolosuhteisiin.

NORDIC-DRIVE 001 lyö edeltäjänsä myös polttoaineenkulutuksen vähentämisessä, renkaan käyttöiässä ja pinnoituskelpoisuudessa:

• uuden NORDIC-DRIVE 001:n vierintävastus on 15 % alhaisempi kuin edeltäjällä W970:llä
• kupera palakuvio minimoi epätasaisen kulumisen ja pidentää renkaan käyttöikää
• vähäisempi kivien tarttuminen parantaa renkaan pinnoituskelpoisuutta, mikä kasvattaa renkaan arvoa.

Bridgestonen muille segmenteille tarkoitettujen tuotteiden tavoin myös NORDIC-DRIVE 001 on nimetty yhtiön strategian mukaisesti mahdollisimman yksinkertaisesti ja kuvaavasti. NORDIC kuvaa pohjoismaisia talviolosuhteita, DRIVE kertoo, että se on tarkoitettu vetoakselille ja 001 ilmaisee, että kyseessä on Bridgestonen uuden premium-valikoiman ensimmäinen sukupolvi.

NORDIC-DRIVE 001 korvaa asteittain vetoakselin renkaan W970 markkina-alueilla, joilla talvet ovat ankaria. Uusi NORDIC-DRIVE 001 on tällä hetkellä saatavissa kolmena kokona: 315/70R22.5, 295/80R22.5 ja 275/70R22.5.DaytonUudet Dayton-renkaat maantie-maastoajoon

Kestävyyttä ja laatua parhaaseen hintaanDayton laajentaa kuorma-auton renkaiden valikoimaansa lanseeraamalla ohjaavan akselin renkaan Dayton D800M ja vetoakselin renkaan D800D vaihtelevaan maantie-maastoajoon.

Dayton-renkaat valmistetaan Euroopassa, ja niihin sovelletaan Bridgestonen laadunvalvontakäytäntöjä. Maantie-maastoajoon tarkoitetut Dayton-renkaat tarjoavat kuorma-autoilijoille saman ”tarvittavan suorituskyvyn parhaaseen hintaan” kuin vuonna 2015 markkinoille tuotu maantieajoon tarkoitettujen kuorma-auton renkaiden valikoima.

Dayton-rengas kestää viiltoja ja lohkeilua

Kumpikin maantie-maastoajoon tarkoitettu uutuusrengas on suunniteltu vaativaan käyttöön – esimerkiksi rakennustyömailla, jätehuollossa tai puutavarakuljetuksissa, joihin sisältyy maantieajon lisäksi myös ajoa kivisessä tai soraisessa maastossa tai rakennusjätteen seassa.

Maantie-maastoajoon tarkoitettujen Dayton-renkaiden valmistuksessa lähtökohtana on ollut tehdä ajamisesta epätasaisessa maastossa mahdollisimman mukavaa ja taata siinä tarvittava pito. M+S- ja vuorisymboli tarkoittavat, että renkaat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn myös mutaisella ja lumisella ajoalustalla sekä pohjoismaisissa talviolosuhteissa. Lisäksi niiden viillon- ja lohkeilunkestävä erikoiskumiseos suojelee renkaan kulutuspintaa ja runkoa vaurioilta hankaavilla pinnoilla.


Pinnoituskelpoisuus lisää renkaan arvoa

Bridgestonen rengasrunko-osaamisen ansiosta molemmat kestävät Dayton-renkaat voidaan pinnoittaa – toisin kuin monet edulliset tuontirenkaat. Pinnoituskelpoisuus pidentää Dayton-renkaiden käyttöikää huomattavasti, jolloin niistä saa enemmän vastinetta rahalle.

”Jos ajat työksesi ja joudut joskus poikkeamaan pois päällystetyiltä teiltä, Daytonin uudet jämerät maantie-maastoajoon tarkoitetut renkaat tarjoavat tarpeitasi vastaavan kestävyyden ja pitkän käyttöiän”, sanoo Bridgestone Europen Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres Category Management.

Uudet maantie-maastoajoon tarkoitetut Dayton-renkaat tarjoavat myös muita rahanarvoisia etuja:

• Molempien renkaiden olkapääalueen kuviopalojen välissä olevat poikittaisrivat antavat pintakuviolle jäykkyyttä ja minimoivat osaltaan renkaan reunakulumisen. Tämä pidentää renkaiden käyttöikää, maksimoi tuottavan ajoajan ja alentaa huoltokustannuksia. Poikittaisriparakenne ja renkaan hyvä epätasaisen kulumisen kesto tekevät osaltaan maantiellä ajamisesta hiljaista ja tasaista.
• Dayton D800M- ja D800D-renkaissa (koko 315/80 R22.5) on ainutlaatuinen uusi hoikka jalkaosa, jonka tarkoituksena on keventää renkaan painoa tinkimättä kestävyydestä, kantavuudesta tai vierintävastuksesta.

Suorituskykyä kaikkiin sääolosuhteisiin

Dayton-renkaisiin voi luottaa vuoden ympäri. Molemmilla on hyvät talviajo-ominaisuudet, ja ne käyttäytyvät turvallisesti märällä pinnalla, lumella ja jäällä. Suositussa 80-sarjan 315/80R22.5-renkaassa ja standard-kokoisessa 13R22.5-renkaassa on M+S- ja vuorisymbolimerkintä.

Yksinoikeudella toimivat toimittajat

Uudet Dayton-renkaat maantie-maastoajoon – eturengas D800M ja vetorengas D800D – ovat tällä hetkellä saatavilla kokoina 315/80R22.5 ja 13R22.5.

Lisäetuna Daytonin asiakkaat pääsevät hyödyntämään itsenäiseen Bridgestone Partner verkostoon kuuluvien, Dayton-kuorma-auton renkaita Euroopassa yksinoikeudella myyvien jälleenmyyjien osaamista ja asiantuntemusta. 

Siirry sivun alkuun


 
STS-Rengaspalvelu Oy
Valtatie 58
35820 MÄNTTÄ

03-4748445
myynti@sts-rengaspalvelu.fi

Toni Päivärinta 050-5541042 toni@sts-rengaspalvelu.fi

Sami Päivärinta 050-5585329 sami@sts-rengaspalvelu.fi

Eikka Vesala 040-7666750