EDUSTAMAMME RENGASMERKIT

Bridgestone

Eturivin liikkuvuusratkaisuja

Olipa kyseessä matka- tai urheillullinen ajo kesällä tai talvella, rengasvalikoimamme vastaa eri tarpeisiin ja ajotyyleihin sekä helpottaa matkantekoasi.
Firestone

Aina luotettava.

Michelin

Michelinin päämääränä on yhtiön perustamisesta asti ollut edistää ihmisten, tavaroiden ja palveluiden vapaata liikkuvuutta ja laajemmassa mielessä yhteiskunnan kehitystä. Tämä sitoumus, joka heijastuu kaikissa tuotteissamme - renkaissa, kartoissa ja opaskirjoissa - on kiteytetty lauseeseen "Michelin viitoittaa tietä"-
Nokian

Ennenkokematonta pitoa, vaihda alle Nokian Hakkapeliitta

Lukuisat innovaatiot, yli sata talvirengaspatenttia ja asema lehtitestien kärjessä vuodesta toiseen ovat tehneet Nokian Hakkapeliitasta ja Nokian-talvirenkaista legendoja. Valitse helposti juuri sinun autoosi ja ajotapaasi soveltuva testattu laatutuote.


UUTTA! RENKAIDEN VAIHDON AJANVARAUS!

Renkaiden vaihdon sesonkiaikana on nyt mahdollista varata vaihtoaika etukäteen. Olemme varanneet yhden nosturin ajanavarausta varten.

Seuraa sivun ohjeita ja varaa kätevästi aikasi etukäteen, muutoin toimitaan kuten ennenkin eli nonstoppina jonotusperiaatteella. Hyväksi havaittu tapa toimia on myös sesonkiaikana tuoda auto vaikka aamulla jonoon ja hakea päivän lopussa pois.

 

KUORMA-AUTON RENKAAT


Linkistä tietoa Bridgestonen kuorma-autonrenkaista ja Bandag pinnoituksesta. https://www.sisarengas.fi

Meiltä löytyy uudet ja pinnoitetut renkaat kuorma-autoihin!

Suurien valmistajien premiumrenkaat, kuten myös edullisemmat vaihtoehdot, joka lähtöön löytyy vaihtoehto... Kysy lisää!

Bridgestone

Bridgestonelta uusi kuorma-auton NORDIC-DRIVE 001 talvirengas

Premium-talvirengas, jolla on poikkeuksellisen hyvä pito
– turvallisempaa ajoa pohjoismaisissa olosuhteissa

Bridgestone on hyödyntänyt uusimpia talvirengasteknologioitaan kehittäessään uutta, ankariin talviolosuhteisiin tarkoitettua premium-luokan NORDIC-DRIVE 001 -kuorma-autonrengasta.

NORDIC-DRIVE 001 renkaassa Bridgestonen parannettu anti-slip-palateknologia on yhdistetty maineikkaaseen Multicell-kumiseokseen. Näin renkaaseen on saatu poikkeuksellisen hyvä pito ja erinomaiset kiihdytys- ja jarrutusominaisuudet lumella ja jäällä. Lisäksi rengas tarjoaa hyvän kilometrituloksen ja soveltuu hyvin vaihtelevaan maantie–maastoajoon.

”Kehittäessään NORDIC-DRIVE 001:n Bridgestone on vienyt ankarissa talviolosuhteissa ajavan kaluston renkaiden pidon ja jarrutusturvallisuuden seuraavalle tasolle”, sanoo Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres Product Category Management, Bridgestone Europe.

Poikkeukselliset pito-ominaisuudet

Bridgestonen parannetussa anti-slip-palakuviossa on kolme kertaa enemmän ajoalustaan pureutuvia särmiä kuin tavanomaisissa pintakuvioissa, joten se tarjoaa edeltäjäänsä W970:ää paremman pidon märillä ja jäätyneillä pinnoilla.

Pito-ominaisuuksia parantaa vielä osaltaan Bridgestonen maineikas Multicell-kumiseos. Multicell on huokoista, jolloin renkaan kitkan muodostama pintavesi virtaa renkaan sisään. Näin kumi pysyy tiukasti kiinni jäässä, mikä parantaa pitoa lumella ja jäällä.


Turvallisuutta liikenteeseen

Norjassa eri kuljetusyrityksissä tehdyt testit osoittavat, että uusi NORDIC-DRIVE 001 tarjoaa edeltäjäänsä W970:een verrattuna tuntuvasti paremman pidon lumella ja jäällä sekä tehokkaamman kiihdytyksen ja lyhyemmät jarrutusmatkat – eli se tuo lisää turvallisuutta ankariin talviolosuhteisiin.

NORDIC-DRIVE 001 lyö edeltäjänsä myös polttoaineenkulutuksen vähentämisessä, renkaan käyttöiässä ja pinnoituskelpoisuudessa:

• uuden NORDIC-DRIVE 001:n vierintävastus on 15 % alhaisempi kuin edeltäjällä W970:llä
• kupera palakuvio minimoi epätasaisen kulumisen ja pidentää renkaan käyttöikää
• vähäisempi kivien tarttuminen parantaa renkaan pinnoituskelpoisuutta, mikä kasvattaa renkaan arvoa.

Bridgestonen muille segmenteille tarkoitettujen tuotteiden tavoin myös NORDIC-DRIVE 001 on nimetty yhtiön strategian mukaisesti mahdollisimman yksinkertaisesti ja kuvaavasti. NORDIC kuvaa pohjoismaisia talviolosuhteita, DRIVE kertoo, että se on tarkoitettu vetoakselille ja 001 ilmaisee, että kyseessä on Bridgestonen uuden premium-valikoiman ensimmäinen sukupolvi.

NORDIC-DRIVE 001 korvaa asteittain vetoakselin renkaan W970 markkina-alueilla, joilla talvet ovat ankaria. Uusi NORDIC-DRIVE 001 on tällä hetkellä saatavissa kolmena kokona: 315/70R22.5, 295/80R22.5 ja 275/70R22.5.


Dayton

Uudet Dayton-renkaat maantie-maastoajoon.

Kestävyyttä ja laatua parhaaseen hintaan

Dayton laajentaa kuorma-auton renkaiden valikoimaansa lanseeraamalla ohjaavan akselin renkaan Dayton D800M ja vetoakselin renkaan D800D vaihtelevaan maantie-maastoajoon.

Dayton-renkaat valmistetaan Euroopassa, ja niihin sovelletaan Bridgestonen laadunvalvontakäytäntöjä. Maantie-maastoajoon tarkoitetut Dayton-renkaat tarjoavat kuorma-autoilijoille saman ”tarvittavan suorituskyvyn parhaaseen hintaan” kuin vuonna 2015 markkinoille tuotu maantieajoon tarkoitettujen kuorma-auton renkaiden valikoima.

Dayton-rengas kestää viiltoja ja lohkeilua


Kumpikin maantie-maastoajoon tarkoitettu uutuusrengas on suunniteltu vaativaan käyttöön – esimerkiksi rakennustyömailla, jätehuollossa tai puutavarakuljetuksissa, joihin sisältyy maantieajon lisäksi myös ajoa kivisessä tai soraisessa maastossa tai rakennusjätteen seassa.

Maantie-maastoajoon tarkoitettujen Dayton-renkaiden valmistuksessa lähtökohtana on ollut tehdä ajamisesta epätasaisessa maastossa mahdollisimman mukavaa ja taata siinä tarvittava pito. M+S- ja vuorisymboli tarkoittavat, että renkaat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn myös mutaisella ja lumisella ajoalustalla sekä pohjoismaisissa talviolosuhteissa. Lisäksi niiden viillon- ja lohkeilunkestävä erikoiskumiseos suojelee renkaan kulutuspintaa ja runkoa vaurioilta hankaavilla pinnoilla.


Pinnoituskelpoisuus lisää renkaan arvoa


Bridgestonen rengasrunko-osaamisen ansiosta molemmat kestävät Dayton-renkaat voidaan pinnoittaa – toisin kuin monet edulliset tuontirenkaat. Pinnoituskelpoisuus pidentää Dayton-renkaiden käyttöikää huomattavasti, jolloin niistä saa enemmän vastinetta rahalle.

”Jos ajat työksesi ja joudut joskus poikkeamaan pois päällystetyiltä teiltä, Daytonin uudet jämerät maantie-maastoajoon tarkoitetut renkaat tarjoavat tarpeitasi vastaavan kestävyyden ja pitkän käyttöiän”, sanoo Bridgestone Europen Harald Van Ooteghem, Senior Manager Truck & Bus Tyres Category Management.

Uudet maantie-maastoajoon tarkoitetut Dayton-renkaat tarjoavat myös muita rahanarvoisia etuja:

• Molempien renkaiden olkapääalueen kuviopalojen välissä olevat poikittaisrivat antavat pintakuviolle jäykkyyttä ja minimoivat osaltaan renkaan reunakulumisen. Tämä pidentää renkaiden käyttöikää, maksimoi tuottavan ajoajan ja alentaa huoltokustannuksia. Poikittaisriparakenne ja renkaan hyvä epätasaisen kulumisen kesto tekevät osaltaan maantiellä ajamisesta hiljaista ja tasaista.
• Dayton D800M- ja D800D-renkaissa (koko 315/80 R22.5) on ainutlaatuinen uusi hoikka jalkaosa, jonka tarkoituksena on keventää renkaan painoa tinkimättä kestävyydestä, kantavuudesta tai vierintävastuksesta.

Suorituskykyä kaikkiin sääolosuhteisiin


Dayton-renkaisiin voi luottaa vuoden ympäri. Molemmilla on hyvät talviajo-ominaisuudet, ja ne käyttäytyvät turvallisesti märällä pinnalla, lumella ja jäällä. Suositussa 80-sarjan 315/80R22.5-renkaassa ja standard-kokoisessa 13R22.5-renkaassa on M+S- ja vuorisymbolimerkintä.

Yksinoikeudella toimivat toimittajat


Uudet Dayton-renkaat maantie-maastoajoon – eturengas D800M ja vetorengas D800D – ovat tällä hetkellä saatavilla kokoina 315/80R22.5 ja 13R22.5.

Lisäetuna Daytonin asiakkaat pääsevät hyödyntämään itsenäiseen Bridgestone Partner verkostoon kuuluvien, Dayton-kuorma-auton renkaita Euroopassa yksinoikeudella myyvien jälleenmyyjien osaamista ja asiantuntemusta.

VANTEET - AINA UUSI VANNEVALIKOIMA

Vanneuutuudet nyt meillä! Tule tutustumaan ja osta vanteet laskulla johon saat 90 pv maksuaikaa kuluitta.

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan valikoimaan.VANTEIDEN OIKAISU

 
Meillä onnistuu myös vanteiden oikaisu!

Käytössämme on nykyaikainen sähköhydraulinen oikaisukone/sorvi.

Oikaisutyö on aina tapauskohtainen ja etukäteen hinta on vaikea määritellä, joten se katsotaan asiakkaan kanssa, annetaan hinta-arvio ja sovitaan työt ja toimenpiteet.

Vanteiden korjaus on edullisempi vaihtoehto kuin koko sarjan korvaaminen uusilla jos yksi tai useampi vanne vaatii korjauksen. Usein vannevalmistaja tekee vannemallia vain lyhyen ajan ja mallit vaihtuvat, jolloin kyseistä tuotetta ei enää saa. Yksittäisen vanteen hankintahinta voi olla korkea joten harvinaisemman vanteen korjaus kannattaa, näin saat taas koko sarjan käyttöön.

Kauttamme järjestyy myös alumiinihitsaukset vanteille.

Kysy lisää: myynti(at)sts-rengaspalvelu.fi, 050-5585329 Sami tai 050-5541042 Toni

TPMS-PAINEVALVONTA

Meiltä löytyy TPMS-järjestelmiin uudet anturit, kaikkiin merkkeihin ja malleihin!

Resetoimme autosi TPMS-järjestelmän kausivaihdon yhteydessä, laitteillamme pystymme ohjelmoimaan myös autot OBD-portin kautta, kaikki tämä sopivaan hintaan.


EU-asetuksen 661/2009 mukaan kaikissa autoissa, jotka on tyyppihyväksytty marraskuun 2012 jälkeen sekä kaikissa marraskuun 2014 jälkeen myydyissä uusissa autoissa tulee olla renkaiden paineenvalvontajärjestelmä eli TPMS (Tire Pressure Monitoring System). Suomessa Trafin asetuksen mukaan rengaspainevahdit ovat pakolliset vain uusien autojen ensiasennusrenkaille eli renkaille, jolla auto ensirekisteröidään. Renkaita uusittaessa autoilija voi itse päättää, ottaako uuteen rengassarjaan seurantajärjestelmän vai ei.
 

SVE RENGASHOTELLI

Renkaat tulee säilyttää oikein! Helpota renkaanvaihtoasi ja varaa paikka!

Rengashotellissamme renkaasi säilyvät pestyinä ja vakuutettuina, turvallisesti!

RAHOITUS

SVEA RAHOITUSRESURS BANK RAHOITUS